Hoofdmenu
Startpagina
- - - - - - -
- - - - - - -
bedrijf
Bedrijfgegevens
- - - - - - -
- - - - - - -
Contact
Contact Menu
- - - - - - -
- - - - - - -
Fotovoltaïsche Panelen

Home Wat is zonne-energie? Gamma
Gamma PDF Afdrukken E-mail

Atersa

Sinds haar oprichting, heeft ATERSA alle componenten die nodig zijn voor de configuratie van een fotovoltaïsche zonne-systeem ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht door middel van hun eigen productielijnen in Valencia en verkoopkantoren in Madrid, Valencia en Milaan. De fabriek in Almussafes (Valencia) dat meer dan 20.000 m² is en hun hoofdkwartieren telt bijna 300 gekwalificeerde professionals en heeft een productiecapaciteit van 344 MW.

alt

ATERSA, dochteronderneming van de Elecnor Group, beschikt momenteel over hoge gespecialiseerde technische mogelijkheden en levert de beste integrale oplossingen voor zonne-energiesystemen van nationale en internationale projecten, die een technologie gebruikt om hernieuwbare energie dat de zon ons dagelijks aanbied te benutten.

Bisol

BISOL Group is een internationale onderneming met hoofdzetel in Slovenië. Het merk BISOL is ondertussen gerenommeerd in de wereld van de fotovoltaïsche zonne-energie, vooral in België. Dat is meteen de voornaamste reden waarom het bedrijf in 2009 een kantoor opende in Leuven. Door die lokale vertegenwoordiging kunnen ze hun klanten immers een betere ondersteuning bieden en nog beter inspelen op de specifieke noden van de markt.

alt

In 2010 zetten we de internationale groei verder door kantoren te openen in Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Dit alles kadert in onze strategie om een duurzame groei te combineren met een doordachte kostenbeheersing. De productiekost wordt voortdurend verbeterd door het invoeren van nieuwe technologieën en het ontwikkelen van nieuwe producten met een hoog rendement. Kwaliteit is en blijft hun voornaamste drijfveer.

BENQ

BenQ solar is een onderdeel van AU Optronics, leverancier van elektronische halffabrikaten voor onder andere Apple, Samsung, Philips en Toshiba. AU Optronics is een in 1996 in Taiwan opgerichte onderneming die in 2013 een omzet behaalde van 14 miljard dollar en bestaat uit 45.000 medewerkers. Zo’n 5% hiervan is werkzaam bij de in 2008 opgezette solar afdeling BenQ Solar. De Taiwanese productiefaciliteiten beschikken samen over een productiecapaciteit van 600 MegaWatt.

REC

REC Silicon en REC Wafer zijn op wereldschaal belangrijke producenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen en –panelen en neemt deel aan projectontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de PV markt.

alt

Het hoofdkantoor is gevestigd in Sandvika, Noorwegen, en hune productie zijn in Moses Lake in destaat Washington en Butte in de staat Montana in de Verenigde Staten gevestigd. De productie van silicium wafers gebeurt in Glomfjord en Herøya, Noorwegen en Tuas, Singapore. De productiefabriek van zonnecellen en modules is in Tuas, Singapore gevestigd.

 
cityenergy_003.jpg
CityEnergy_037.jpg
CityEnergy_077.jpg
No images

© 2014 City Energy

Mechelsestraat 169  1840 Londerzeel Vlaams Brabant (België)

Telefoon: +32(0)52 55 48 91   Faxnr.: +32(0)52 55 39 02

webmaster Jeroen