Hoofdmenu
Startpagina
- - - - - - -
- - - - - - -
bedrijf
Bedrijfgegevens
- - - - - - -
- - - - - - -
Contact
Contact Menu
- - - - - - -
- - - - - - -
Fotovoltaïsche Panelen

Home Wat is zonne-energie? Montage
Montage PDF Afdrukken E-mail
 • Schuindak met pannen

  Het schuindak-systeem is opgebouwd uit gepatenteerde dakhaken en montagerails en de benodigde montagematerialen om de panelen op de rail te bevestigen. De zeer snelle montage (tot 40% sneller dan andere systemen) leidt tot kostenbesparing en biedt de mogelijkheid tot veiliger werken.

   

 

 • Schuindak met bitumen

  Ons systeem kan ook gebruikt worden op bitumen daken. In plaats van dakhaken worden er montagebeugels geleverd die voorzien zijn van dezelfde gepatenteerde klikverbinding als de dakhaak. De montagebeugels worden voorzien van Tixophalte bitumenkit zodat er een waterdichte aansluiting op de dakbedekking wordt gecreëerd.

 

 

 • Gevel

  Ons syteem voor gevelmontage is opgebouwd uit dezelfde montagebeugels met de gepatenteerde klikverbinding als bij bitumen daken wordt gebruikt. De panelen kunnen evenwijdig aan de muur bevestigd worden.

   

 • Stalen daken

  Ons systeem kan ook gebruikt worden op trapezium dakplaten of stalen golfplaten. In plaats van dakhaken worden er montagebeugels geleverd die voorzien zijn van dezelfde gepatenteerde klikverbindingen als de dakhaak. De montagebeugels worden geleverd voorzien van EPDM rubber om een waterdichte aansluiting op de staalplaat te creëren. Met behulp van zelfborende schroeven worden de beugels aan de staalplaat vastgezet.

   

 • Plat dak

  Ons platdak-systeem is ontworpen voor snelle en eenvoudige montage van panelen op platte daken. Het is een universeel geballast systeem om panelen onder een hoek van 30 graden te plaatsen. Door het slimme ontwerp is het systeem bestand tegen zware windlasten met een minimale dakbelasting.

   

 
cityenergy_013.jpg
CityEnergy_038.jpg
CityEnergy_072.jpg
No images

© 2014 City Energy

Mechelsestraat 169  1840 Londerzeel Vlaams Brabant (België)

Telefoon: +32(0)52 55 48 91   Faxnr.: +32(0)52 55 39 02

webmaster Jeroen